Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


9.01.2019 (00:10:24)
RayeR (web) :
>Radiátor
to tam zduvodnuje, ze pry to ma ukazat kolik jeste energie v baterce zustalo ci co, taky sem to uplne nepobral. V nakem predchozim videu bylo prokopnuti baterky krumpacem, ale uz si nespominam jesi nabite ci polovybite.

>RBMK
Hlavni vyhoda proti Pb mela byt veci klimaticka odolnost - proto to nasadili do te pouste pri o neco lepsi energeticke hustote (pisou ze zabira asi polovinu objemu co puvodni olova, cili vahove by mel byt pomer lepsi, i kdyz ten Al a Cu ram tu hustotu proti beznym Li baterkam asi nezanedbatelne zvysi). A hlavni vyhodou melo byt, ze takovy clanek by melo jit vyrobit opravdu ve velkem - treba jako tunovy kontejner zatimco u klasickych Li s tenkym plastovym separatorem umerne plose separatoru roste nebezpeci jeho prorazeni a zniceni clanku. Jen prodavam jak sem koupil.

A kdyztak bych poprosil o naky odkaz, kolik ze penez dostal na evropskych dotacich? Co sem cetl, tak mel se ziskanim investic na rozjeti vyroby kapanek problemy, takze predpokladam ze tak snadne to nebylo, ze by mu z EU neco dali.


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██   █     █ █   
█ █   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu