Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.01.2019 (02:07:04)
VroutekB:
No to víže to neni nic složitýho, potřebuješ akorát z kompozitního videa vydlabat synchrosměs (na R-D článku obnovíš ss složku, ze dvou tranzistorů uděláš komparátor pro sync úroveň a H a V pulzy rozdělíš jednoduše na derivačním a integračním článku - se tam obvykle dalo využít XOR hradlo). Když máš H a V pulzy, tak zbytek je otázka vhodnýho SW do MCU, ve vhodnej okamžik (pozice aktuálního pikslu na obrazovce) pak můžeš videosignál přepnout ze vstupního na jinou úroveň (třeba bílou) která ti bude defnovat barvu textu - opět práce pro pár tranzistorů.
(Been there, done that **22 Kdo by se nudil, tumáte hrejte si: https://i.imgur.com/oYAtu9Y.png Kdo první určí, kterej výstup dole je H a kterej V, vyhrává 5 bludišťáků **02)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █     
███   ███   ███   
█       █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu