Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.01.2019 (16:24:36)
VroutekB:
Google máš a na ARMy je literatury (i "literatury") celá fůra. **13

PS: Nejjednodušší je začít třeba na webu výrobce, jenže to je moc práce, otevřít st.com a chvíli tam hrabat, či napsat do googlu "getting started stm32", že? **23

8bit - Keil má sice zastaralý GUI v určitým smyslu, ale prostě funguje. To se nainstaluje, spustí a ono to prostě funguje. Nemám zapotřebí se denodenně rozčilovat s nějakým Eclipse brajglem, kterýmu se věčně něco nelíbí, nebo se vztekat že GCC neumí dělat slušnej kód.
IAR je taky fajn, toho sem si oblíbil na STM8 (tam zas neni tolik možností výběru jako na ARM).
Pokud má někdo rád sebemrskačství (Eclipse+GCC), tak bych se vyhnul SW4STM32 (AC6 Workbench) - krátce jsem v tom měl tu "čest" dělat a bylo to tragický. ST nedávno koupilo Atollic (takže je nyní zdarma), takže bych zkusil to, prý je to na míle lepší než AC6. Ale nevím, nezkoušel sem. KEIL mi na ty moje smrkance kódu stačí. (a v práci jedem 99% času KEIL/IAR)


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   █ █   
  █    ██   █ █   
███   █ █   ███   
  █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu