Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


21.01.2019 (18:48:29)
ms-boss obalka (web) :
AVR studio je nefunkční sračka. Na AMD 64 X2 trvala kompilace asi tak minutu a půl, vlézt do nastavení způsobilo tý zkurvenosti takovej mentální záchvat, že to zpravidla aspoň minutu nereagovalo. Strašný, už jenom kvůli tomuhle AVR never more.
Třeba Atollic a AC6 jsou dvě skoro stejný věci - trochu dojebanej Eclipse s toolchainem. Bohužel Atollic dostanete nezkonfigurovanej, takže než se dokážete napoprvý připojit STLinkem, dostanete psotník. Na druhou stranu, v AC6 je zas rozjebanej debug, kde krokování způsobí to, že se vám seznam registrů šoupne na začátek. Nebo případně nezobrazuje obsah registrů.
Snad jediný skutečně doporučitelný je Keil, jenže pro mě zas má nevýhodu, že to snad není možný nakonetit na GDB nebo něco normálního, takže na Linuxu se dá provozovat snad jen ve virtuálu s protunelovaným USB.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   █ █   ███   
█ █   █ █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu