Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.01.2019 (19:42:21)
RayeR (web) :
>ms-boss
Myslis AVR studio 4.x ? To akorat vola avr-gcc, nevim cos kompiloval ale na normalnim kompu to trva do par sekund, asis tam mel neco rozbity. Zkus zkompilovat pres make z CL.

Ja zas neska zkousel nainstalovat Atmelstudio 7 a bylo to k posrani, promrdanej den. Daval sem to do VM (VirtualBox) s cistejma Win7. Stahl sem ten velkej instalak as-installer-7.0.1931-full.exe ten si tam namrdal .NET a jeste nakou aktualizaci win. Uprostred instalace to normalne sestrelilo ten Virtualbox. Po restartu to teda pokracovalo ale semtam to psalo ze nemuze najit nakou soucast instalace, po odklepnuti OK to pokracovalo. Vysledek-neslo spustit. Tak sem pustil znova instalak a dal repair, tentokrat to nespadlo ale porad to hazelo chyby o nenalezenych soucastech. Tak ja nevim. Nebylo to pripojeny do netu.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu