Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.01.2019 (23:23:10)
8-bit obalka (web) :
Jo tu korálovou píčovinu jsem tady měl kdysi nainstalovanou taky - za půl hodiny letěla z disku. Jak už psal ms-boss, je to sračka založená na Eclipse a ještě dodám, že při vytvoření nového projektu ten naprcaný toolchain vždycky potratí 50 zbytečných zdrojáků. Nepoužitelné. Bohužel Renesas tlačí taky cosi založeného na Eclipse, ale naštěstí ještě mají starší IDE CS+ které si zřejmě psali sami. Bohužel potřebuje .NET 4.0, jinak ale funguje pěkně.

A AVRka by možná byly na menší projekty OK kdyby GCC zrůda fungovala jak má **01 Proto mi AVRko už nemůže do žádného nového projektu. Jinak programátor mám homemade prasobastl "USBASP" s atmega8 na univerzální desce, ale dneska se dá objednat to samé za pár korun z číny.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █ █   
 █    ███   █ █   
 █      █   █ █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu