Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.01.2019 (17:25:42)
ms-boss obalka (web) :
https://github.com/MR-DOS/Si5351-lib

Jsou tam už zapracované i ty nedokumentované věci, jen ten "VCO cap load" je blbě nazvanej jako proud nábojový pumpy... upravim někdy o víkendu. Ta knihovna je sice dělaná pro STM32, ale jsou tam akorát 2 funkce pro čtení a zapisování registrů po I2C + nějaký drobnosti. Jinak by to mělo fungovat na čemkoli. Kdybys našel jakoukoli chybu, tak mi to pls napiš (nebo založ issue, to je fuk).
Když koukneš do historie toho repa, je tam i example jako celej hotovej projekt pro SW4STM32, nedávno jsem ho smazal. Celý to běželo na STM32F030 aj s knihovnou pro 128x64 OLED (tu nahodim pozdějc), takže to poběží na čemkoli.

Teď jsem kupoval SI5351C, potřebuju 6+ kanálů na jeden bastl. Vždycky tam budou 2 použitý diferenciálně (jeden vždy invertovanej), bude to generovat teda 3 dif clocky, 2 budou synchronní, jen posunutý o nějaký nanosekundy. Ten poslední bude na lehce jiný frekvenci (o stotisícinu nebo miliontinu frekvence). Bude se tim generovat pulz, kterej se pak bude takhle postupně samplovat a vznikne z toho... no, to se nechte překvapit.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █     █   
███    █     █    
█      █     █    
███    █     █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu