Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Diskuze s obrázky:


27.01.2019 (16:17:43)
VroutekB:
Teď se zase můžete zasmát mně: Po hodině hledání problému, proč program občas nechce natahovat soubory s relativní cestou:

OBRÁZEK
28.01.2019 (05:22:47)
8-bit obalka (web) :
Myslel jsem, že GetOpen/SaveFileName by měly vždycky vracet absolutní cestu (nebo cesty pokud je nastaven OFN_ALLOWMULTISELECT). Jinak vypadá že je všechno v pohodě, teda krom toho rozsypaného bordelu ve filtru (předpokládám ale že jsi jenom zamaskoval v malování něco co bysme neměli vidět?). OFN_NOCHANGEDIR nedělá nic, jenom by měl ovlivňovat v jaké složce se objeví ten open/savedialog pri dalším zavolání funkce. A taky "OFN_NOCHANGEDIR: Restores the current directory to its original value if the user changed the directory while searching for files. This flag is ineffective for GetOpenFileName."
28.01.2019 (22:55:35)
VroutekB:
V dokumentaci je chyba a ta poznámka se týká GetOpenFileNameA.
Absolutní cestu sice vrátí, ale změní ti "CurrentDirectory" aplikace na dané umístění otevřeného souboru, takže se ti rozbije relativní adresování. Musíš si buť VELMI ZASRANĚ PRACNĚ zpátky nastavit aktuální adresář SetCurrentDirectory() na místo kde je spuštěná aplikace (samozřejmě, jak jinak, wokna na tohle funkci nemají, lze jedině získat celou cestu k exe včetně jeho názvu, kterej z toho pak musíš ostripovat). O jiný variantě nevím.
S winapi zas tak obeznámen nejsem, ale tohle sem předevčírem prostě objevil a pěkně mě to vytočilo.
2.02.2019 (22:10:32)
ms-boss obalka (web) :
Hele, co tě vůbec vede k tomu, abys používal ANSI funkce místo Unicode funkcí? Že je GetOpenFileNameA rozmrdaná, bych viděl zapříčiněný tím, že od Windows 2000 už by ji snad nikdo neměl ani mít důvod používat v novym softu. Není náhodou GetOpenFileNameW rozmrcasená míň?


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
  █   █ █   █ █   
 █    ███   ███   
 █      █     █   
 █      █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu