Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


31.01.2019 (17:11:41)
RayeR (web) :
OK, schvalne to este zkus tim ohmetrem, dotkout se toho nakou tenkou jehlou a zmerit odpor vuci plechu. Docela sem zvedav, jakou hodnotu to hodi, jestli +- par ohmu nebo vice...
V tomle pripade to ale nezalezelo, cim je ten konektor pripajeny do desky, ale to uz bylo dany cinovanim toho plechu ve vyrobe, ne?

My sme ve vyrobe presli na ROHS uz hodne davno, tak 8 let asi? a zadne markantni zvyseni chybovosti se nekonalo, asi zalezi jak kera osazovaci firma dodrzuje postupy a jaky ma vybaveni. Pri servisovani sem parkrat narazil na vyhnily prokov (po dotyku mericim hrotem zas zacal vodit), ale na fousy sem zatim nenarazil. Vetsina HW zavad byla odpalenim neceho pri prekroceni specifikaci zakaznikem. A to si myslim ,ze ty desky v autech treba v zime nemely uplne idealni podmiky (lakovani se kvuli konektorum nedelalo).

S Welleri pajkou sem dlouhodobe spokojen, uz mi na stole zas truni stara dobra PU 81, porad se da jeste koupit. Bez displeje se obejdu, hlavne ze rychle hreje a drzi teplotu...


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██     █   █ █   
█ █   ███   █ █   
  █     █   █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu