Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


4.02.2019 (14:27:43)
RayeR (web) :
Me ta krabicka pride celkem v pohode, akorat ze ten material je mene odolny proti poskrabani jak treba ABSko. Jenze sehnat neco lepsiho moc neslo. Sesroubovany to mam 4 vrutama v rozich na ktery je to delany.
Na to, ze sem to bouchal po nocich asi tyden pred odjezdem do Cernobylu to dopadlo dobre, plosnak vevnitr je samozrejme univerzalni, na to nebyl cas. Zacal sem to delat na Atmega324p, ale pak mi dosla tesne pamet pro zasobnik, tak sem to vymenil za 644. Prog. pameti sem vyuzil asi 40%. Jako zajimavou ficuru tam mam VN zdroj, kery bezi v burst mode cca 10-20ms s pomerne dlouhou periodou nekolik s, kdy to zije z nabityho kondiku, takze prumerna spotreba je nula nic. Mam tam klasicky trafko na CCFL z notaku buzeny jako push-pull tak jak to bylo v puvodni elektornice a zpetna vazba se bere VN delicem na vystupu zdvojovace. Z nakych 3V tak v pohode vyrobim az 1200V, napeti je nastavitelne v menu abych mohl pripadne menit trubice. Data se logujou do 8MB SPI flash a lze k tomu volitelne pripojit GPSka, abych mohl logovat konkretni trasy. Jesi bude nekdy cas, tak se o tom rozepisu vice na webu...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   █ █    █    
█ █   █ █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu