Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


6.02.2019 (05:19:05)
RayeR (web) :
Ubytek kapacity baterky v mobilu po 2,5 letech pouzivani:
http://rayer.g6.cz/elektro/battlog.htm#Samsung_EB-L1G6L...
U te prvni baterky to neni tak hrozny, ale kapanek me stve to nafouknuti. tak sem opatrne do plastovyho cela vyvrtal maly otvor, baterka splaskla, otvor sem zatavil ale pri dalsim nabiti se nafoukla znova. Je to tak cca o 1mm tl. uprostred navic...
Ta starsi paradoxne nafoukla neni.
6.02.2019 (11:37:57)
RBMK obalka (web) :
Ahoj, grafy hezké. Jen ta tvoje nabíječka za 390kč u mě postupně začala čim dál víc blbnout a když začala furt hlásit "connection break" tak nevydržela netěsnost nervů a rozletěla se všemi směry. **10 Originál, co má na spodku hologram, už funguje v pohodě a myslím, že i deltapíč detekuje. jen stojí kolem 8 kil bez 12V 5A adaptéru (ten je stejně Černobyl hnůj).
6.02.2019 (12:04:12)
RayeR (web) :
To se ti tam udal bud studenak nebo se kondu v menici zvysil ESR? Si to nemusel hned rozmrdat, jinak se tam snad nema co zkazit..


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █   █     
███   ███   ███   
  █   █     █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu