Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


23.02.2019 (23:55:26)
SOB's obalka :
doba zotavení STS-5 je jestli sem správně pochopil 190 micro sec, což odpovídá ňákejm 1,8 mSv/h nebo chcete-li 180mR/h, ta trubice je prej použitelná do 144mR/h takže pokud RayeR neměl zářič, kterej valil 1,8 mSv/h tak bych řek, že tim to neni, samozřejmě ta doba zotavení taky závisí na velikosti toho předřadnýho odporu a pracovnim bodu tej trubice, to její plato nebo jak se tomu řiká, to je otázka napětí a taky stavu náplně tej trubice, může už v ní bejt ta atmosféra skurvená a zotavovací doba výrazně dělší.
Další problém je, že ne všechny impulzy se maj započítávat, ta trubice si generuej i nějaký vlastní výboje, takže v tom je podle mě ten problém, těch invalid výbojů je za minutu furt stejně, kdežto validních výbojů je pokaždý jinak, takže musíš zvednout tu empirickou konstantu pomocí který děláš uSv/h z CPM a bude ti ukazovat správně při vyšších dávkách, ale pak musíš vyselektovat jen ty validní impulzy, aby ti to pak neukazovalo moc při běžnym pozadí


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu