Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.02.2019 (22:31:05)
richard obalka :
Ty máš snad elektromobil, že řešíš každý watt spotřeby el. energie v autě?
Mám zkušenost s LED H7 v dálkových světlech. Světelný tok je asi 2x vyšší, zato to ale svítí úplně jinak než bylo zamýšleno s žárovkou, resp. svítí to úplně všude, není to takový kužel světla dopředu, takže výsledek není 2x více světla předemnou. Výhodu to může mít v terénu, na lesních cestách a pod. O chlazení strach nemám, jsou to jen dálková světla, nesvítím s nimi kontinulně. Horší je spíš to, že se přes led žárovky nedá původní gumová krytka a jde na ně ten bordel ze silnice.
Já je mám jen v dálkovách takže s tím na nikoho nesvítím ale horší je, když si někdo H1/H4 nacpe do potkávacích světel (nejlépe do parabol), které jsou dělané na přesnou konstrukci vláknové žárovky, to je pak na přesdržku...kdo to na silnici potkal, tak ví.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █ █   
 █    ███   █ █   
 █      █   █ █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu