Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


3.09.2021 (16:55:35)
miondra21 obalka :
no jak to tak bejvá, člověk si něco usmyslí a řekne si - vždyť je to vole pět a půl rezistoru, operák a dva trandy, že... tak to začne bastlit, pak zjistí že by byly fajn nějaký ochrany proti kolenomozkům a za dvě hodiny čumí na obsypanou bastldesku, na kterou si mezitím už vymyslel i škatulu **02 a jelikož je zapotřebí POUZE jeden kus, aby měli okolojdoucí na co čumět, tak ten orcad nebo cokoliv jinýho v tu chvíli člověk už prostě neotevře..

ta hliníková folie je dost podobná těm klasickým stříbrným přístrojovým štítkům, co člověk najde úplně na všem, právě štítky na to v práci normálně tiskneme a odolné je to dost.. jen to člověk nemusí přehánět, když to nadšeně drží poprvý v ruce, jako třeba tady před X rokama na v podstatě totální blbinu **02

https://imgur.com/a/BDVfmEz


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █     █   
███   ███   ███   
█ █     █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu