Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.12.2021 (10:17:13)
bkralik (web) :
a) wifi je z principu nah*vno. Kde můžeš, tam natáhni kabel. Takový ty výmluvy "já u toho notebooku stejně nebudu nic náročnýho dělat" - houby, natáhni si k tomu stolu kabel.

b) opakovače jsou úplně naprd. Jediný co přiměřeně funguje jsou "opakovače", co mají plnohodnotnou wifi kterou se připojí na to hlavní AP - např Mikrotik Audience, ale to stojí trojku a stejně to nemusí fungovat dobře

c) takže jediný rozumný řešení je víc samostatnejch APček propojenejch kabelem. Nastavit na všech stejné SSID (a samozřejmě jinej kanál), ono se to zařízení mezi těma APčkama přemigruje. Samozřejmě všechny musí být ve stejné síti (jakože ve stejném rozsahu), DHCP a NAT musí dělat jenom jeden router na vstupu.

d) cihla je přiměřeně ok, ale jakmile je ve zdi armování (karisíť), tak to je špatný. Zrovna teď jsem tohle řešil u rodičů na baráku, dal jsem do patra APčko, doufal jsem že to bude stačit na celej barák, ale houby, ta stropní betonová deska stíní úplně šílenym způsobem. Takže hodim holt ještě jedno na spodní patro...


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   █ █   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
  █   █ █     █   
  █   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu