Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.12.2021 (21:09:40)
VroutekB:
Hele, jako zrovna náhodou sem věšel v bytě na strop Mikrotik cAP lite, ten obyč 802.11b/g/n bazmek velikosti ani ne kreditní karty.
Větší panelákovej tlustostěnnej byt to dává na pohodu, v nejvzdálenějším místě byte je signál na APčku -68 dBm, rychlost 70-80 Mbps a 0.4% loss. Na to že to APčko je velký jak krabička vod sirek a vešlo by se celý do instalační krabice KU68 a ještě má akorát dvě antény na PCB, tak výsledek je nad očekávání dobrý.

Mám tu i jednu krabici, která umí AC i AX, ale tam na 5 gigu když zalezeš na protější konec bytu, tak spojení kompletně vypadává a když ne, tak to šnečí 10-20 Mbps.

Takže jestli chceš za mě radu, tak nasrat na AC, nasrat dvojmo na AX, dej tam kvalitní 802.11b/g/n AP čko, zakaž 5GHz pásmo a máš vystaráno. Pokud nestačí rychlost, strč do kompu ten kabel! **27


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
█       █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu