Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


1.01.2022 (01:08:19)
ChaoticNeutralCzech obalka :
Toho debila, co do Malování zakódoval subpixelové vyhlazování, bych uškrtil.
Vyhledej si v nastavení ClearType, dej si ideálně zkratku na plochu a vypni vždy, když kreslíš. Podle druhu písma a velikosti bude všechen text buď černobíle antialiasovaný, nebo čistě černo-bílý, "pixelovaný".
Jinak jako alternativu k Malování (tj. jednoduché úpravy bitmap) používám (i na Linuxu pod Wine) LogoMotion z roku 2004. Najdeš na ulozto, má to 2 MB a není potřeba instalace. Subpixely nikdy nevyhlazuje, a vyhlazení u všech nástrojů se přepíná tlačítkem. Jen pár tipů: exe hoď do složky, kde nejčestěji pracuješ, okénko Kreslení tahem myši zadokuj jako pravé podokno v hlavním okně, nech si zobrazit Nastavení nástrojů i Přesné nastavení barev a často zálohuj práci, třeba jako další fázi "animace" pomocí Ctrl+B. Ne, že by program padal, ale je moc snadné zapomenout, že máš jen jedno undo, a stisknout Delete a vymazat tak půlhodinu práce je více než snadné. A umí jen obrázky do 4096×4096, štětec do 100px a do PNG neukládá průhlednost. Jinak epické, dovede otáčet, kosit, nezapomene výběr při zoomování a lze ho pomocí Shift upravit, můžeš kreslit vybranou oblastí, lze nastavit 8-bit alpha, rozmazávání à la Photoshop, automatické transformace a animace, možný čtvercový hrot, nastavitelná hustota spreje a tolerance výplně, výplñ nesouvislých oblastí stejné barvy, výběr barev z kapátka/historie/palety/HSV kruhu+trojúhelníku/RGB krychle/RGB+HSV ruční zadání, náhled animace na obrázkovém pozadí včetně translačního pohybu, obrácení pořadí fází animace, průsvitky (dva) před+za, zobrazení rozměrů vybírané oblasti atd. atd. A ano, GIMP má tohle skoro všechno a 10x víc, ale je 20x složitější.
Kdyby udělal Logotron verzi, která řeší výše zmíněné mouchy, tak kupuju klidně za tisíc.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu