Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


1.01.2022 (23:24:54)
ms-boss obalka (web) :
Já nevim, co máte pořád za problém. Vysílá ČRo na FM, DVB-T2, DAB+, satelitu a INTERNETU? Vysílá. Však do háje ani moje babička, co je jí pětaosmdesát, neposlouchá rádio, protože ji obtěžuje, že to škvrká, tak si radši pustí rádio přes televizi. Jenom dm takovou nápovědu - na internetu seženete v zásadě všechny rádia, co na světě vysílají a ještě navíc ty další, co ani v éteru nejsou **37
Umíte si udělat krabičku, co naladí libovolnej FM kanál a vykadí ven AMko? Doufám, že jo. Koneckonců mám v plánu něco takovýho taky zbastlit.
Osobně mi nijak zvlášť nevadí, že to vypli. V noci se mi bude líp chytat zahraniční rozhlas (na Sokola 304 jsem včera chytil na DV+SV přes 30 stanic, tak tu furt nebrečte s krystalkou a vstřebejte, že už existují tranzistory... nebo elektronky), protože tam nebude jak kráva řvát český rozhlas, který si můžu pohodlněji pustit přes internet z mobilu.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   █ █   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu