Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.01.2022 (11:44:50)
ms-boss obalka (web) :
Ty jseš tím Broadcomem fakt nějakej posedlej, možná by pomohla vlažná voda na přirození. Vyrábí to TSMC a vývoj probíhal údajně v kooperaci se Sony.

BTW, STčko už nedělá takový věci jako že tají druhý banky Flashky nebo ty nekompatibilní verze procáků, cos zmiňoval?

Jinak mám samozřejmě nasyslenejch 50 kusů F030 z dob předkrizových a aktuálně i ty EFM32. Nicméně je hezký, že to má 20 noh, ale jenom 16 je k něčemu a to jenom za předpokladu, že k tomu nechceš dát krystal, to jich najednou máš 14, že? To už zase neni takovej vodvaz. Nicméně, kde je vidíš za 20 Kč/kus? Já je vidím za >40 a ty, co zmiňuješ, jsou v SO-8. To už mě vyjde líp koupit ty EFM32, co mají za 40 kaček těch noh 26 (krystal má separátní nohy), 32 kilo RAMky a ještě to žere míň.

Popravdě nepředpokládám, že by se to dělalo dlouho, ale můžeš tohle předpokládat u STčka? Sice mají spoustu dlouhodobě vydávaných procesorů, ale nedají se koupit. To je mi pak k hovnu, že se budou ještě vyrábět mnoho let, když F429 nám slíbili na 2026.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █     █   
 █     █     █    
 █     █     █    
 █     █     █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu