Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.01.2022 (13:56:35)
ms-boss obalka (web) :
Kde to vidíš skladem za tuhle cenu?

Hele, já vim, že se vyjadřuju jak hovado, ale k tomu RP2040 mám relativně racionální důvod. Potřebuju něco, na čem poběží grafika (displej + LVGL), takže ideálně něco rychlýho, co má rozumný DMA, rychlej procák, schopnost krmit display, jednu RS485 a žádný další periferie nepotřebuju. A ideálně levnýho.
Původně jsme to zkoušel na tý F429 asi před rokem a vyhovnělo by mě to. Jenže 429 jsou teď za ledvinu a varle k tomu. ESP32 by šlo, ale pořád k tomu mám tak nějak odpor jakožto k podivnosti. No a to RPčko má relativně dost SRAM, s PIO to umí i paralelní displeje (viděl jsme demíčko, kde krmili displej asi 80 mPx/s), dodatečná sramka se dá kdyžtak přibastlti na SPI a UART to má, tedy to splňuje vše, co potřebuju.

Jinak jo, ten procesor mě taky úplně nevoní, ale není to zase nic tak strašnýho. SDKčko se dá stáhnout, dokumentace vypadá celkem OK, zase tolik bugů to nemá. Na věci, kde nechci krmit display, budu asi teď používat ty EFM32. A jak sám říkáš - na bastlení potřebuje člověk tu a tam nějakej procák, proto jsem jich koupil 50. Pokud je začnu používat, tak mi vydrží na pár let, což zase poskytne možnost přejít jinam bez stresu.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
█ █     █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu