Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.03.2022 (19:05:26)
8-bit obalka (web) :
No dobře, ale stejně mi JLC udělá takových desek 5 za zlomek ceny..

Dá se v tom posouvat a zoomovat, takže jeden list musí stačit **02 Když už si pamatuju kde co zhruba je tak je posouvání rychlejší než listovat v nějakých 70 stránkách. A nezapomeň, že eagle umožňuje pouštět user scripty, takže míra do jaké se dá tento 20 let starý program znásilňovat nemá skoro mezí **02 Naposled jsem třeba napsal program který seká kousky BGA padů aby deska byla vyrobitelná. Intel má sice ty jejich divné footprinty řešeny tak, že mají krajní pady menší, já můžu nechat ze začátku všechny stejné a usekat je až když mezi některé nevejde cesta. Plošky na těch pouzdrech i kuličky jsou všechny stejné, takže by to aspoň mohlo trochu zlepšit spolehlivost (a snížit šanci něco zkurvit při osazování nebo opravách).

Firmware jsem ještě moc neřešil, doufám že se mi povede rozchodit coreboot. Náhodou jsi ještě nezkoušel nahodit nějaké buildovací prostředí a a aspoň něco z toho zkompilovat? Můj plán je vyházet z té hromady plevelu všechno co není potřeba a až pak se v tom začít vrtat.

> LPT a COM
Ty už jsou v obou běžných typech doku, což by mohlo stačit. Noťas má bohužel na konektory jen jednu použitelnou stranu, takže na další LPT nebo COM už fakt nemělo cenu plýtvat místem. Ještě existoval modul s legacy porty do baye, ale nedokázal jsem identifikovat natož najít konektor který se tam používá, navíc ten modul je raritní takže jsem se vykašlal na to jej podporovat.

> SSD
Však jsme se o tom už kdysi bavili, moje menší chybička byla, že jsem neotestoval zda zálohy z pásek dokážu otevřít (dával jsem to do šifrovaných rarů a promrdal klíče) **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   █ █   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu