Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.03.2022 (23:21:46)
RayeR (web) :
Tak muzes si tim treba vytapetovat mistnost :), ale jinak sem to nikde jinde takhle nevidel, vsechno je strankovane po nejakych logickych celcich...

Nejak nerozumim co je mysleno "sekanim kousku BGA padu". V Altiu se BGA footrpint celkem snadno vyrobi generatorem a roztaha mi to i automaticky fanout. Jak v tom Eaglu delas diff pary a length tunning? Taky nakymi skripty?

Mas NDA s intelem? Coreboot ani nevim, jestli tyhle novejsi platformy uz rozumne podporuje, nejak ten projekt upada. Zkompilovat to jde normalne v Linuxu. Jinak Kabylake je uz na dnesni dobu docela zastarale, rekl bych, ze AlderLake (12. gen) je konecne po 10 letech solidni speed up mikroarchitekrtury od intelu, ktery stoji za to. Akorat ta jejich vyrobni technologie z tech CPU dela primotop :P

Pro LPT a COM bych si na ty DSUBy vyfrezoval do sasi nake diry, precejen tahat kuli tomu vsude dock. To reseni do bay by bylo tez elegantni.

Jo SSD, vzpominam si, no uz je to dlouho...
Tech alt. MB sem tusim videl vic, ale pokud se vyprdli na dock konektor, tak to je kapanek naprd...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███    █    
█     █      █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu