Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.03.2022 (22:46:03)
8-bit obalka (web) :
> sekání padů
Nepoužívá protože to žádný PCB editor neumí, ale myslím že to je daleko lepší řešení než mít prostě menší průměry padů na okrajích.

Obloučky kreslím ručně a bohužel není žádný způsob jak zařídit aby to eagle 4 ukazoval v real time. Takže přepočítat, skript vypíše tabulku seřazenou podle nejdelší cesty, zapamatovat si kolik kde chybí a pak se trefit s obloučky. Docela jsem se naklikal, ale dorovnat délky u jedné ramky trvalo jen cca 1 den. Víc práce dalo plánování a přehazování pinů.

> dokumentace
Jo, to dostaneš a jsou tam i úplně nové věci, akorát zdá se že něco z toho má jakýsi vyšší level utajení. Mám podezření že konkretně v tomto případě můžou být na vině i moresy AMD. Na ten IT6263 jsem se už ptal číňana co pro mě nakupuje z taobao, ale napsal že to nedokázal stáhnout ani on, že tam nemá účet.

> AlderLake
Mě do noťasu stačí když to bude výkonnější než c2d a pojede na tom OS který není HIV+. Nijak jinak se totiž Windows 10 a 11 nedají nazvat **02 Přiznám se, že nevím čím nahradím Windows XP a 7, bo naprostá většina variant Loonixu je buď nepoužitelná nebo má UI které dělaly transky. Jediná z těch na které jsem narazil co se zdá být OK je tato:
https://en.wikipedia.org/wiki/Astra_Linux

> coreboot
Jo, ten web jsem už koumal, je na něm úplné hovno. Větší hovno než bylo v té wiki a jen hromada linků na nějaké pofidérní sociální sítě. Nechápu proč musí mít každý open source projekt tak mizernou dokumentaci a to málo co tam je se kdosi snaží ještě pohřbít..


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █ █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu