Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


18.03.2022 (16:31:01)
ms-boss obalka (web) :
Ano, je to na hovno. Ty blikající LEDkový žárovky jsou na hovno, protože po chvíli se z toho začne dělat šoufl i člověku, kterej nemá epilepsii.

A ty LEDkový světla, co se používaj na koncertech jsou taky pěkná mrdka! I drahý světla blikaj na tak nízký frekvenci, že když je nějakej koncert osvětlený jen tím (nedejbože když nejedou na 100% svit), tak má člověk s foťákem jen 2 možnosti - buď fotit na tak dlouhej čas (1/30 nebo delší) a mít tak rozmazaný lidi na pódiu a nebo fotit na čas, jakej je potřeba, ale přepnout na plnej manuál, protože foťáky tuhle strobosračku nevydejchaj a expozice lítá od jedný prdele k druhý, takže z deseti fotek jsou možná 2 použitelně exponovaný (a i tak blbě). Přitom okem to vidět není a nepřijde mi ani, že by to bylo vidět při pohybu. Nicméně ještě horší to je s kamerama. Tam to může člověk rovnou zabalit, protože z toho je pak vyloženě japonskej animák. Do kokotů nakopat takový blbce, co navrhnou světla na profi akce a netušej, že existujou foťáky a kamery.**12


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu