Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.03.2022 (11:01:34)
toman:
Jo strobo efekt ako hovoris.. napr. ja to vidim aj ked rychlo pohnem ocami a ide mi to fest na nervy. Povodne som ten LED pas napajal toroidom a ten stmieval 230V stmievacom. Cize bolo to 100Hz a musel som tam pridat par tisic uF kapacity lebo sa tam nedalo vydrzat, ked som to mal v noci len ako ambient k telke na 10-20%, pri kazdom pohybe oka hned flicker. +ked budes chciet tocit domace porno, tak nechces mat pruhy na kamere. **02

Peca> Neviem co to konkretne mas ale blikanie je znama vec, tzv. PWM dimming vs. DC dimming. Poznam viacero ludi, ktori su na to citlivi, niekomu je to putna ineho bolia oci. Lagovanie je zmenou FPS, neviem ci tvoj konkretne ale tie novsie vedia ist az kdesi na 10FPS pri malom jase a setreni baterky. Duchovia budu asi technologia, Note 10 ak si pamatam to este robil, S21U ani S22U to nerobia.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
 █    ███   ███   
 █      █     █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu