Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


28.03.2022 (08:50:56)
ChaoticNeutralCzech obalka :
Hodně štěstí s "detektorem", co funguje v řádu GHz. Napadá mě několik řešení:

1. Každá mikrovlnka má termistor na chladiči magnetronu a na stropě komory. Pomocí rezistorů snížit teplotu, při které rozepne relé (pro pomoc s doladěním hranice možno přidat dozadu LED nebo doutnavku pro signalizaci, že se tak stalo).
2. Poblíž tohoto čidla umístit malý kus něčeho, co absorbuje mikrovlny, a při nepřítomnosti "zátěže" se rozpálilo.
3. Zbastlit něco z DC zdroje (není-li součástí trouby), hmotnostního čidla, jako je https://www.servis-whirlpool.cz/nahradni-dily-mikrovlnn... komparátoru a relé (které už je součástí obvodu). Vypadé to ale na docela drahé řešení, a nevím, jak obstojí levná čidla v mikrovlnách. Nutno kalibrovat na hmotnost talíře a pravidelně kontrolovat, zda to uživatelé neobchází třeba vložením talíře navíc.
4. Zkusit najít mikrovlnku, která to čidlo obsahuje z výroby. Pokud je využíváno jen pro "chytré" funkce a nikoli jako prevence běhu naprázdno, tak zkusit dát dohromady obvod zmíněný výše. Místo relé je též možné zmanipulovat napětí ze senzoru teploty, aby trouba signalizovala přehřátí.
5. Jako zaměstnavatel můžeš poučit pracovnice, přidat varovnou cedulku, zavést srážky z platu... Jednoduché a snad efektivní řešení.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █     
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu