Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


6.06.2022 (12:15:50)
ms-boss obalka (web) :
Hovno, jseš debil, když si náhodně měníš pouzdra nesprávným způsobem a ani se nepodíváš do datasheetu, jestlis to neposral. Ještě když dopíči abys to nemusel dělat takhle kikotsky, tak tam ten symbol je jak ve verzi pro SOT-223, tak ve verzi TO-92, abys neměl ani důvod to zkoušet. Abys nemusel ten symbol mazat a přidávat znova blbě, tak je tam kontextový menu a v něm Change Symbol, který slouží přesně k tomuhle!
Kdyby to bylo zaměnitelný, tak by to v symbolu tý součástky bylo řešený přes textovej filtr pouzder a nástroj Assign Footprints by ti nabídnul kompatibilní alternativy. Jestli sis to udělal přes parametr součástky natvrdo, tak úplně stejně se to dá posrat i v Altiu.
Pokud nejsi schopnej si zkontrolovat, jestli neděláš píčoviny, tak si udělej ty pouzdra sám z těch knihovennejch a změň si čísla pinů na písmenný označení. Teď si třeba představ vole, že existuje třeba BF998 a BF998R, který maj obráceně piny, přestože maj stejný pouzdro. Nebo třeba Onsemi používá pro pouzdro SOT-323 všech 6 možných kombinací vývodů a můžeš si je i objednat... I kdyby to bylo udělaný "normálně", jak si to představuješ ty, tak bys nadával, protože bys udělal stejnou píčovinu a měl pak piny zrcadlově obrácený. Prostě to, že budeš mít napevno piny na pouzdře ti nezabrání bejt debil.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███    █    
  █     █    █    
  █   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu