Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


6.06.2022 (19:58:11)
toman:
Mam tu napr. taku drahsiu celovku od ELWIS, nabijaciu Li-ion s USB-C. Iba preto som ju vlastne kupoval, lebo mobily mam len Cckove, notas detto. Jeden adapter vladne vsetkym, staci 45W SAMSUNG nabijacka za 25€ a neriesim. No a ta mrdka po zapojeni USB-C nerobi nic.. Vyrobca na tie CC piny nedal ani prd, pretoze pocital chybne s tym, ze kazdy pouziva tie "prechodove" USB-A to USB-C kable, kde skutocne funguje. Takze to nieje limitovane len na rozne DIY zariadenia, tusim s tym malo problem aj nejake Rpi.

Inak co sa tyka HW, o tom som ja debil nevedel.. ale pri hladani som nasiel, ze tie PCB samice su aj tzv. nabijacie. Maju len 6 padov do PCB, takze sa to spajkuje aj rucne bez pasty uplne v pohode. Prave tie maju vacsinou aj ten 5A rating. Datove/obrazove nie, tam byva len 3A. Takze zrejme je v tych pinoch rozdiel.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███    █    
  █     █    █    
███     █    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu