Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


13.06.2022 (14:14:29)
8-bit obalka (web) :
Jo, vychází právě úplně dobře, jinak bych se s tím papírem dál vůbec nesral **02 A tím že se to musí krmit symetrickým vstupem (což je jen + 1 operák společný pro obě větve) to nemá ani nějak nepřijatelně velký útlum, proto se mi celkem líbí toto zapojení.

Jinak na původ 2,2294 jsem už dneska v noci přišel, je to 1/(1-Kx/Ky). Ještě mi zbývá 2.5240, takže chybí už jen Cy1. Ten krok výpočtu právě absolutně nechápu jak si mám vyložit, začínají se tam dokonce objevovat písmenka které doposud nebyly ani představeny **02

Můžu tam zkusit začít něco dosazovat a ono to asi vyjde protože ta hodnota je závislá jen na K které si zvolíš a ne přímo na těch kořenech sigmax/yn, nicméně jsem chtěl původně odvodit výpočet pro 6. řád, ne 4. No tak asi uvidím nakolik bude vadit chyba nějakých 7 stupňů tomu aby to hrálo aspoň nějak použitelně (bude se hrát 50mm leprákem). Musí to být taky levné proro tam nedávám DSP a modulátor udělám z dvojitého digipotu.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   █ █   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
  █   █       █   
  █   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu