Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.04.2023 (10:18:52)
Peca303 (web) :
Z filamentových žárovek Osram mi nezdechla zatím ani jedna. Svítí už několik let, několik hodin denně. Za mě je to opravdu hezká a povedená technologie a těším se, až budou k mání ty trubice. Je jen škoda, že se to nedá vyměnit bez úpravy svítidla.

Obyčejné LED žárovky s čipy na hliníkovém substrátu mě tedy nenadchly, jednak je to moc směrové, jednak se elektronika peče uvnitř toho chladiče. Ale aby to vydrželo jen měsíc, to je hodně drsné. Vím jen o případu, že kamarádovi v lustru filamentové žárovky vždy po pár měsících řachly, bylo jedno jaké značky. Žárovky byly volně ve vzduchu, paticí dolů, takže chlazení ideální. Napadlo nás leda to, že má ve vsi v síti nějaké impulzní rušení, které je po čase zničí.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █     █ █   
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu