Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


24.04.2023 (18:39:24)
RayeR (web) :
Chapete nekdo, proc JLC zavedlo tohle nove clearance pravidlo? Nejak mi unika, jak muze rozlita med ovlivnit clearance mezi cestama. Jesi jako pri vetsich leptanych plochach pouzivaji nakou rychlejsi/agresivnejsi chemii, ze hrozi, ze by to sezralo i s cestama?

As shown below, we have new rule since Dec, 2022, if the copper areas are less than 30% of the board in each copper layer, the space between trace and trace should be at least 0.15mm to avoid short circuit. The space in your file is not enough.
There are 3 option to deal with this case
A customer enlarge the space between trace and trace at least 0.15mm
B, customer add more copper pour to reach at least 30% copper coverage in copper layers, when create the copper pour is not connected to any net, please must keep a 1mm clearance from everything else.
C JLCPCB move the trace at right side to the blue line. Maybe there is impact on the impendance control. Is it accetpable for you?
24.04.2023 (22:25:09)
8-bit obalka (web) :
Leptání se zpomaluje s množstvím mědi kterou odstraňuješ díky lokální kontaminaci lázně. Takže zřejmě proces, při kterém jsou schopni dodržet těsnější tolerance, funguje jen při určitých % nechané mědi. Ve tvém případě nejde o šířku cest, ale mezer. Kromě toho by měly být rozlité země aspoň trochu rovnoměrně rozloženy po ploše desky, v opačném případě se můžou cesty podleptávat třeba na každé straně jinak.
25.04.2023 (02:55:41)
RayeR (web) :
OK, budiz, ale ze jim to zaclo vadit az ted? Taky mozna snaha, jak lidi donutit setrit chemii nebo o rychlejsi vyrobu...
25.04.2023 (10:16:03)
ms-boss obalka (web) :
I jiní výrobci maj problém s tím, když na vrstvách zůstává málo mědi. Neviděl jsem ještě, že by se tím nějak měnily tolerance, ale co vím, tak nadšení z takovejch plošňáků nejsou a mám pocit, že se to pak projevuje i na ceně...
26.04.2023 (03:48:42)
RayeR (web) :
Hm, fakt sem dosud nezaznamenal ,ze by si nejaky vyrobce stezoval nebo kvuli tomu zvysoval cenu. Nevylejvam med vsude.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███    █    
█ █     █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu